top of page
Weboldali tájékoztató banner.jpg

Pályázati azonosító: EXP2020-NEP-000017

Pályázat címe: Innovatív exportélénkítés a VIRTUREALITY (virtuális találkozó, valós konzumáció) szoftverrel

Projekt időtartama: 2020.09.01-2022.11.30.

Támogatási összeg:  44 430 000 Ft

Pályázat tartalma: 

A „virtuális kiállítási tér” – elnevezése: VIRE - Virtureality (virtuális találkozó, valós konzumáció) szoftver -, grafikusan jelenít meg egy rendezvényt online bekapcsolódási lehetőségekkel, így a program idejében és azon kívül is elérhetőek a tartalmak.

A „virtuális kiállítási tér” szoftver önmagában is termékként jelenik meg a cég kínálatában – keretrendszerként működik, így a vásárlók által testreszabható online marketingfelületet kapunk. Amelyet elsősorban hasonló programokat bonyolító külföldi (főként Románia, Szerbia, Ukrajna határmenti területein, valamint Csehországban, de az eddigi piackutatások alapján 5-6 további balkáni országban) cégeknek, szervezeteknek kívánunk értékesíteni, akikkel korábbi kiállításszervezői munkáink során értékes kapcsolatokat építettünk ki. Tapasztalataink szerint rendszerünk hiánypótló, és a jelenlegi rendezvényszervezési szempontból biztonytalan helyzetben egyes szervező cégek
számára a fennmaradás lehetőségét kínálja.

A projekt keretében a szoftver tökéletesítése, arculatának megalkotása és külpiacra juttatása (kiállításokon és árubemutatókon történő prezentációval) valósul meg. 

bottom of page